Przyjęcie okolicznościowe

Menu urodzinowe -100 zł

Tradycyjny rosół makaronem i kluseczkami

Danie główne: 2 szt.mięsa/osobę

-tradycyjny kotlet schabowy

– rolada  śląskaw sosie własnym

-udzce z kurczaka nadziewane pieczarkowym farszem

-de volaille z aksamitnym farszem „Porro

-panierowane eskalopki drobiowe

-kolorowa surówka z kapusty pekińskiej

-sałatka z czerwonej kapusty

-surówka z marchewki i  ananasa

-ziemniaki z koperkiem

-kluski z sosem

Kawa,herbata-bufet

Zimna płyta:

-półmiski tradycyjnych wędlin,mięs i serów

-sałatka florencka  na miksie świeżych sałat(mieszanka sałat,pomidory suszone,mozarella,oliwki,słonecznik prażony,sos bazyliowy)

-sałatka makaronowa z kurczakiem

– diablotki  warzywne z ciasta francuskiego z sosem czosnkowym

-śliwki w boczku

-roladki z tortilli w trzech smakach

-galaretki wieprzowe lub drobiowe

-tartaletki z sałatką jarzynową

-sałatka śledziowa

-pieczywo mieszane

Kolacja 1

Wedzony karczek podany w kapuście z ziemniakami opiekanymi lub

Ogniste mięso podane z knedlem lub czosnkową bagietką

Kolacja 2 Barszczyk z pasztecikiem